Start dit livs største transformation

med en livstransformerende samtale

Kom helt ind til kernen af dit problem, og få det endelige gennembrud til at løse dét, der fylder så meget i dit liv lige nu. Forstå hvordan du kan bruge den modstand du oplever, til at skabe et kvantespring i dit liv.

Dét, der lige nu holder dig tilbage fra at stå fuldt ud i din egen kraft, indeholder også porten til det liv, der venter på dig.


Livstransformerende samtale

1.900,-

Særpris 450,-

(Vi giver os i samtalen god tid til dig, så den varer typisk ml. 1 - 1½ time)

Normalt koster en personlig samtale med os 1.900 kr. / time

Vi tilbyder dog i en periode en særlig livstransformerende samtale på ml 1-1½ time, til en særpris målrettet dedikerede personer, der ønsker at skabe livsforvandling nu. Vi har et begrænset antal samtaler til denne pris, og tager tilbuddet ned, når vi ikke har flere ledige tider. Du kan derfor booke en samtale, så længe denne side er aktiv.


Vi har valgt at tilbyde en livstransformerende samtale til særpris, fordi vi ved, at der er mange, der har brug for livstransformation, og et godt tilbud kan være den ekstra motivation der skal til, for at komme i gang.


Vi gør det også, fordi vi får mulighed for at connecte med dig, lære dig at kende og vise dig, hvordan du og andre kan bruge et praktisk transformationsredskab til helt konkret at tage kvantespring i livet. Det støtter vores livsformål, som er at gøre vores transformationsredskab tilgængeligt for mennesker over hele verden.💜Verden har brug for dig, og at du springer fuldt ud som dig selv 💜


Som menneskehed står vi sammen overfor at skabe stor forandring på jorden


LIGE NUFøler du dig dedikeret til at skabe en livstransformation nu?

Så vil vi gerne tilbyde dig en transformerende samtale til særpris ❤️


I samtalen får du fuld dedikation fra vores side. Vi tager udgangspunkt i din personlige problemstilling og du får også mulighed for, at vi kan inddrage dit personlige horoskop, hvis du ønsker det, da det indeholder et kig bagom facaden på den livsblokering, du står med.


Ud fra din problemstilling vil vi fortælle dig, hvad du konkret kan gøre lige nu, for at starte dit livs største transformation. Du får hertil vores 5 trins M.A.N.U.S. Model™, der giver dig den praktiske træning, du skal bruge.

Vi tilbyder et begrænset antal samtaler, så benyt dig kun af tilbuddet hvis du virkelig er:

  • Dedikeret til at skabe en livstransformation
  • Klar til at åbne op for storheden i dit liv
  • Villig til at indføre din sjæls livspraksisEn livstransformerende samtale er ikke for alle

En livstransformerende samtale med os er fra start fokuseret, fordi vi går ind og kigger direkte på, hvordan du kan løse dit primære problem ved at bruge en unik og praktisk 5 trins model for livstransformation. Vi fokuserer her på de aspekter, der er de mest centrale for, at du kan komme igang med dit livs længe ventede transformation.


Du skal være dedikeret til rent faktisk at gøre ting i dit liv på en ny måde efter samtalen, da du vil få nogle helt konkrete redskaber under samtalen. Vi tager derfor også udgangspunkt i et centralt spørgsmål du stiller os. Du får indsigt i de temaer, der indtil videre har hindret dig i, at skabe din ønskede livstransformation, og du får 5 trin til at skabe transformation indefra og ud.


Formålet med samtalen er, at du bliver klar over, hvad du skal begynde at gøre anderledes i dit liv, for at begynde din livstransformation med det samme.

Manuskriptet til at skabe et fuldkomment liv

Vi ønsker at du efter samtalen kan gå ud med det samme og indføre en ny livspraksis i din dagligdag. Der er dog mange der spørger os, om vi kan hjælpe dem hele vejen til at skabe en fuldkommen livstransformation. Vi har derfor udviklet et 12 ugers forløb, der netop er designet til at føre dig igennem alt dét, der skal til for, at du kan realisere din fulde livstransformation i praksis.


Det giver dig manusskriptet til at skabe et fuldkomment liv, og hvis du i forbindelse med samtalen er interesseret i, hvordan det vil være at blive hjulpet hele vejen igennem din fulde livstransformation, med støtte fra os i din hverdag, så vil vi gerne bruge nogle minutter til sidst i samtalen på at vise dig, hvordan det ser ud. Det er helt uforpligtende og kun hvis du har lyst.

Praktiske ting der er godt at vide

Vi har erfaret, at den bedste måde at klæde dig på til din livtransformation, er at vi viser dig 5 trins modellen visuelt. Så bliver det nemmere for dig at integrere det i dit liv bagefter, hvilket er hele formålet med samtalen. Derfor foregår den som en online vidosamtale gennem Google Meets, hvor du enten kan bruge din mobil eller computer.


Op til samtalen sender du din centrale problemstilling eller det aktuelle livstema du ønsker at transformere, og ønsker du dit horoskop inddraget, skal vi have dine fødselsoplysinger, så vi kan forberede dit horoskop og de astrologiske aspekter, der er særlige for dig.


Samtalen foregår enten med Maria eller Nicolai, og varer ca. 1 times tid, nogle gange 1½ time, alt efter flowet, og hvad der er brug for, så det vil være en god ide, at du sætter god tid af til samtalen, og ikke har en skarp deadline. Størstedelen af samtalen handler om de konkrete trin-for-trin tiltag, du kan begynde at indføre i din hverdag for at løse det konkrete problem du står med og sætte gang i din livstransformation. Til sidst kan vi bruge nogle minutter på kort at vise dig vores forløb, hvis du også er interesseret i det.


Du kan booke din livstransformerende samtale herunder. Så længe siden her er oppe, har vi ledige tider.


Vi glæder os til at tale med dig.


Kærligst,

Maria & Nicolai

Book din livstransformerende samtale her

1.900,-

Særpris 450,-

1
Dine kontaktinformationer
Livstransformerende samtale
2
Betaling
Livstransformerende samtale


Personoplysninger

Adresseoplysninger

Når du skriver dig op får du:

- En livstransformerende samtale

- Nyheder der har til formål at støtte dig i at udleve dit livsformål og opnå det liv du inderst inde ønsker.


Du kan læse vores privatlivspolitik ved at trykke her.

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling og kontakte dig omkring ny information om vores ydelser samt andre formål, som er beskrevet i vores Privatlivspolitik. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig at modtage informationer fra os, ved at trykke på afmeldingslinket nederst i de emails du modtager. Vi er glade for at connecte med dig og ser frem til livstransformerende oplevelser sammen.