Start dit livs transformation

med en livstransformerende samtale


Kom helt ind til kernen af dit problem, og få det endelige gennembrud til at løse dét, der fylder så meget i dit liv lige nu. Forstå hvordan du kan bruge den modstand du oplever, til at skabe et kvantespring i dit liv.

Dét, der holder dig tilbage fra at stå fuldt ud i din egen kraft, indeholder også åbningen til det liv, der venter på dig.💜Verden har brug for, at du springer fuldt ud som dig selv lige nu💜


for som menneskehed står vi sammen om at skabe store forandringer på jorden


Livstransformerende samtale

1.900,-

Særpris 475,-


Jeg giver mig i samtalen god tid til dig, og den varer typisk ml. 1 - 1½ time.

Du kan kun benytte dig af tilbuddet en gang

Føler du dig dedikeret til at skabe en livstransformation lige nu?

Så vil jeg gerne tilbyde dig en transformerende samtale til særpris ❤️


I samtalen får du min fulde dedikation, hvor jeg tager udgangpunkt i dit personlige horoskop og den livsblokering du står med. Ud fra det vil jeg give dig en 5 trins metode til, hvad du konkret kan gøre lige nu, for at starte dit livs største transformation.


Normalt koster en personlig samtale med mig 1.900 kr. Jeg tilbyder dog i en periode en særlig form for samtale, der er anderledes end mine normale astrologiske sessioner.


Jeg tilbyder et begrænset antal samtaler til denne pris, og stopper tilbuddet, når jeg ikke har flere ledige tider. Du kan booke en samtale til særpris, så længe tilbuddet er aktivt på siden her.


Jeg har valgt at tilbyde en livstransformerende samtale til denne pris, fordi jeg ved, at der er mange, der har brug for livstransformation, og et godt tilbud kan være den ekstra motivation der nogen gange skal til, for at komme i gang. Samtidig får jeg mulighed for at connecte mere med dig og vise dig, hvordan vores praktiske transformationsredskab fungerer. Det støtter vores livsformål, som er at gøre vores transformationsredskab tilgængeligt for mennesker over hele verden.


Jeg tilbyder et begrænset antal transformerende samtaler til særprisen, og tager tilbuddet ned, når pladserne er booket. Du kan benytte dig af tilbuddet hvis du virkelig er:

  • Dedikeret til at skabe en livstransformation
  • Klar til at åbne op for storheden i dit liv
  • Villig til i praksis at føre din inderste essens ud i verden


En livstransformerende samtale er ikke for alle

En transformerende samtale er ikke for alle. Den er for dig, hvis du er dedikeret til at starte dit livs største transformation nu, og arbejde med det i praksis. Samtalen er derfor ikke for dig, der leder efter et quickfix til at opnå succes og lykke i livet, uden at ville gøre dig særligt umage. Du skal være dedikeret til rent faktisk at gøre ting i dit liv på en ny måde efter samtalen, da du vil få nogle konkrete redskaber under samtalen.


I mine normale astrologiske sessioner kommer vi ind på flere astrologiske aspekter og spørgsmål, du ønsker svar på i forhold til forskellige temaer i dit liv. Sådan en samtale er god for dig, der ønsker en gennemgang af dit horoskop og er nysgerrig på at få dybe indsigter i mange forskellige områder af dit liv. Hvis det er sådan en samtale du er interesseret i, så er en transformerende samtale måske ikke det rette for dig lige nu.


I en livstransformerende samtale kommer vi ikke rundt om dit horoskop.

Vi kommer rundt om en central problemstilling i dit liv,

og jeg viser dig, hvordan du skaber livstransformation i praksis.

Det helt særlige ved en livstransformerende samtale

En livstransformerende samtale er fra start mere fokuseret end mine astrologiske sessioner, fordi jeg går ind og kigger direkte på én central problemstilling i dit liv, og du får overblik over, hvordan du kan løse dit primære problem ved at bruge en unik og praktisk 5 trins model for livstransformation. Derfor når vi heller ikke bredt rundt om dit horoskop.


Jeg fokuserer udelukkende på nogle få, men helt centrale aspekter, der er afgørende for, at du kan komme igang med dit livs måske største transformation. Det er derfor du skal være dedikeret til rent faktisk at gøre ting i dit liv på en ny måde efter samtalen.


I en livstransformerende samtale tager jeg udgangspunkt i den primære problemstilling du har (du stiller mig et centralt spørgsmål). Jeg vil fortælle dig, hvad dit horoskop siger om dét, der foregår i dit liv lige nu, og hvad det er for nogle temaer, der indtil videre har hindret dig i, at skabe din ønskede livstransformation. Jeg giver dig samtidig et overblik over 5 afgørende trin du skal bruge til at skabe transformation indefra og ud, så du lærer hvordan du bruger et transformationsredskab.


Jeg introducerer dig for vores 5 trins M.A.N.U.S. Model™, der er et transformationsredskab, som giver dig manuskriptet til at skabe et fuldkomment liv. Ud fra din problemstilling fortæller jeg dig, hvad du konkret kan gøre lige nu, for at starte dit livs største transformation.

Manuskriptet til at skabe et fuldkomment liv

Jeg ønsker at du efter samtalen kan gå ud med det samme og indføre en ny livspraksis i din dagligdag. Der er dog mange der spørger mig, om jeg kan hjælpe dem hele vejen til at skabe en fuldkommen livstransformation. Jeg har derfor sammen med min livspartner, Nicolai Schriver, udviklet et forløb, der netop er designet til at føre dig igennem alt dét, der skal til for, at du kan realisere en fuld livstransformation i praksis.


På forløbet guider vi dig igennem alle de praktiske detaljer, der giver dig manusskriptet til at du kan skabe et fuldkomment liv, og hvis du i forbindelse med samtalen er interesseret i, hvordan det vil være at blive hjulpet hele vejen igennem din fulde livstransformation, med direkte støtte fra os i din hverdag, så vil jeg gerne bruge nogle minutter til sidst i samtalen på at vise dig det. Det er helt uforpligtende og kun hvis du har lyst.

Praktiske ting der er godt at vide

Jeg har erfaret, at den bedste måde at klæde dig på til din livtransformation, er at jeg viser dig 5 trins modellen visuelt. Så bliver det nemmere for dig at integrere det i dit liv bagefter, hvilket er hele formålet med samtalen. Derfor foregår den som en online vidosamtale gennem Google Meets, hvor du enten kan bruge din mobil eller computer.


Op til samtalen sender du mig dine fødselsoplysninger og den centrale problemstilling eller det aktuelle livstema du ønsker at transformere, så jeg kan lave dit horoskop og forberede samtalen ud fra de astrologiske aspekter, der er særlige for dig.


Samtalen varer ca. 1 times tid, nogle gange 1½, alt efter flowet, og hvad der er brug for, så det vil være en god ide, at du sætter god tid af til den, og ikke har en skarp deadline. Størstedelen af samtalen handler om de konkrete trin-for-trin tiltag, du kan begynde at indføre i din hverdag for at sætte gang i din livstransformation. Til sidst kan vi evt bruge nogle få minutter på at jeg kort viser dig vores forløb, hvis du også er interesseret i det.


Du kan booke din livstransformerende samtale herunder. Så længe siden her er oppe, har jeg stadig ledige tider.


Jeg glæder mig til at tale med dig.


Kærligst Maria

Book din livstransformerende samtale her

1.900,-

Særpris 475,-

Du kan kun benytte dig af tilbuddet en gang

1
Dine kontaktinformationer
Livstransformerende samtale
2
Betaling
Livstransformerende samtale


Personoplysninger

Adresseoplysninger

Når du skriver dig op får du:

- En livstransformerende samtale

- Nyheder der har til formål at støtte dig i at udleve dit livsformål og opnå det liv du inderst inde ønsker.


Du kan læse vores privatlivspolitik ved at trykke her.

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling og kontakte dig omkring ny information om vores ydelser samt andre formål, som er beskrevet i vores Privatlivspolitik. Du kan til hver en tid nemt afmelde dig at modtage informationer fra os, ved at trykke på afmeldingslinket nederst i de emails du modtager. Jeg er glad for at connecte med dig og ser frem til livstransformerende oplevelser sammen.