Privatlivspolitik Instant Evolution

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Instant Evolution, repræsenteret ved virksomheden Follow Your Heart ApS (“virksomheden”, ”vi” eller ”os”), behandler og sikrer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:


Follow Your Heart ApS

Ålykken 21

6710 Lyngby

CVR: 42689815


info@instantevolution.dk


Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi håndterer al persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (General Data Protection Regulation).

2. Beskrivelse af behandlingen

Kommunikation med potentielle kunder

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt eller tilmeldt dig, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt, samt ved kundesupport i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.


Levering af nyhedsbreve

Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig. Formålet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra virksomheden, som kan omhandle nyt indhold på hjemmesiden og annoncering af vores ydelser.


Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det kræver i første omgang, at du angiver din mailadresse, som vi efterfølgende sender en mail til, således at du kan bekræfte tilmeldingen. På denne måde, så sikrer vi, at du rent faktisk selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet dvs. afgivet aktivt samtykke.

Ønsker du at afmelde direkte markedsføring – kan du gøre det her: info@instantevolution.dk


Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger


Almindelige personoplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Fødselsoplysninger
 • IP-adresse
 • Betalingsoplysninger
 • Købs- og betalingshistorik
 • Brug af digitale ydelser
 • Interesser og præferencer
 • Evt. henvendelser til kundesupport


Følsomme personoplysninger

Vi behandlinger som udgangspunkt ingen oplysninger, der kan kategoriseres som følsomme. Vi beder dig således om aldrig at afgive følsomme data f.eks. vedrørende etnicitet, kønsidentitet, seksuel orientering, civilstatus, helbredsforhold samt politiske eller religiøse overbevisninger.


Undtaget fra ovenstående er udelukkende, såfremt du ønsker at deltage i et af vores dybdegående personlige transformationsforløb. Her har vi dybt personlige samtaler, der kan inkludere at du deler følsomme informationer med os om din fysiske og psykiske helbredstilstand samt om dine nære relationer med andre mennesker. Som en del af de praktiske øvelser, der er på et transformationsforløb, får du også mulighed for at sende os besvarelser (krypteret), der kan indeholde nævnte følsomme personoplysninger.


Formålet med indsamlingen af følsomme oplysninger er, at vi kan gå dybere med dig i forløbet, i forbindelse med de transformerende samtaler vi har sammen. Du bestemmer selv, om du ønsker at dele følsomme personoplysninger med os, og du kan til hver en tid kræve, at de bliver slettet.


Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

 • Direkte fra dig
 • Offentligt tilgængelige kilder f.eks. telefonregister og geodemografiske klassifikationer


Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag

 • Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt eller produktydelse, som du er part i, og så vi kan indgå i en dialog med dig fx svare på spørgsmål om vores ydelser.
 • Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.
 • Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesse i at sende dig nyhedsbreve, kampagner og i øvrigt kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice.
 • Udtrykkeligt samtykke.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi har samarbejdspartnere, samt benytter os af leverandører, hvoraf nogle kan være databehandlere, og vi kan videregive dine personoplysninger under visse omstændigheder.


Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, men vi kan anvende almindelige personoplysninger (ikke følsomme personoplysninger) til at forbedre vores services og din kundeoplevelse, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesseområder samt din adfærd (digital adfærd på vores hjemmeside og nyhedsbreve samt købshistorik), samt til markedsføringsmæssige formål, herunder for at sende dig relevant markedsføring.


Eksterne leverandører kan eksempelvis levere systemer til at organisere vores arbejde, services, rådgivning, IT-hosting eller markedsføring. Vi kan derfor videregive dine personoplysninger til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed, f.eks:

 • Leverandører af tjenester, produkter, teknisk support og kundeservice.
 • Leverancetjenester
 • Finansielle institutioner og udbydere af betalingstjenester
 • Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.


I forbindelse med markedsføring kan vi videregive dine almindelige personoplysninger (ikke følsomme personoplysninger) med henblik på markedsføring af vores produkter og tjenester til:

 • Data- og analysebureauer
 • Kreative og digitale bureau partnere
 • Konsulentvirksomheder
 • Telemarketingbureauer
 • Digitale mediepartnere

Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet.


Vi indgår derfor aftaler herom med virksomheder (databehandlere), der håndterer personoplysninger på vores vegne for at højne sikkerheden af dine personoplysninger.


Særligt om følsomme personoplysninger

Hvis du deltager på vores personlige transformationsforløb og deler følsomme personoplysninger med os, vil disse udelukkende blive delt med vores databehandlere ved krypteret og fortrolig indhentning og opbevaring af informationen. Følsomme personoplysninger vil aldrig blive delt med andre eller brugt til andre formål end indhentning og opbevaring.


Opbevaring af personoplysninger

Vi vil opbevare dine personoplysninger så længe det er nødvendigt, til de formål der er nævnt.

I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.


Hvis vi ikke har et aktivt kundeforhold, men du har afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve eller markedsføring, vil vi opbevare personoplysninger indtil du trækker dette samtykke tilbage. Dette forudsætter, at vi ikke øvrigt er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.


Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode. I Business to Business relaterede ikke-aktive kundeforhold opbevarer vi oplysningerne i op til 6 år.


Personfølsomme oplysninger vil blive opbevaret i op til 1 år, eller slettes straks på din anmodning, efter du har afsluttet et transformationsforløb hos os.


Produktudvikling og statistik

Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmesider til undersøgelser, statistik og analyser med henblik på forbedring af produkter, tjenester og teknologier.


Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for dit og andres brug af vores hjemmeside og produkter.


Personoplysninger indsamles ved dit brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser og produkter vi tilbyder.

3. Konsekvenser ved behandlingen

Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af dine interesser og adfærd, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikationen så relevant som muligt for dig.

4. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:


 • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
 • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
 • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
 • Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring. Det kan du gøre ved at skrive til info@instantevolution.dk
 • Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen.
 • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
 • Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.
 • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


5. Din accept af vores privatlivspolitik

Ved at anvende vores webside accepterer du vores privatlivspolitik. Hvis du ikke ønsker at opgive persondata som følge vores privatlivspolitik, så brug venligst ikke vores webside. Din fortsatte brug af websiden efter evt. ændringer til privatlivspolitikken, vil blive opfattet som en accept fra din side til disse ændringer.


I tilfælde af væsentlige ændringer til vores privatlivspolitik giver vi dig besked via denne hjemmeside, alternativt via email, såfremt det er muligt og hensigtsmæssigt. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside: www.instantevolution.dk/privatlivspolitik.


6. Cookies

Vi anvender Google Analytics i overensstemmelse med GDPR. Ved at bruge vores website accepterer du, at vi anvender cookies i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig af nogen art, bør du slette dine cookies og indstille din browser, så der ikke gemmes cookies på din pc. Vælger du at slette dine cookies skal du være opmærksom på, at der kan være funktioner og elementer på websiderne, der ikke længere vil fungere. Du kan også helt undlade at bruge af vores website, men vi ønsker naturligvis du bliver og får en god oplevelse.


De fleste interaktive hjemmesider bruger i dag cookies for at gøre det muligt at se overordnede detaljer for hjemmesidens trafik. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. ”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tablet med det formål at genkende devicet igen, huske indstillinger, udføre statistik og (som eksempel) målrette annoncer.


De informationer der indsamles om dig, bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Et eksempel på data er fx: Dit unikke ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Vi anvender cookies til markedsføring og optimering af navigationen og brugeroplevelsen på hjemmesiderne samt til trafikmåling i form af 3. parts-cookie, så du som kunde får den bedste oplevelse med vores side. Hvis du klikker videre på hjemmesiderne, accepterer du vores brug af cookies. Det betyder, at vi indsamler datafilerne med henblik på at registrere antal besøgende og populært indhold.


Cookien fortæller os, om din pc har været på hjemmesiden før, hvor længe hvert besøg har varet og hvilke sider der er blevet besøgt, samt oplysninger om valg af browser, skærmens opløsning og størrelse m.v. Informationerne er anonyme og anvendes kun i en opsummeret form, der også inkluderer data fra andre brugere af hjemmesiderne, så vi kun opnår et statistisk overblik over brugen af vores hjemmesider. Dette hjælper os med at forstå, hvordan vi kan forbedre hjemmesidernes indhold.


Vi beskytter dine informationer. Alle indsamlede informationer beskyttes af Google’s kryptering & ligger på Google’s servere uden adgang for andre tredje parter. Oplysningerne bruges kun til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende nyheder, hvis du har tilmeldt dig dette. Vi benytter Google Analytics som tredjepart til at behandle og beskytte dine data i overensstemmelse med dansk lovgivning & GDPR.


Google behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vores (eventuelle) samarbejdspartnere kan også anvende cookies, men vi kan ikke tage ansvar for dit brug af tredjeparts sider, der ligger udenfor vores beføjelser. Vi henviser til deres vilkår og betingelser.


Vores privatlivspolitik er sidst opdateret 21.04.2023.