OM MARIA & NICOLAI

Nicolai Schriver

Jeg er født i 1975 og som 15 årig blev jeg vækket af en dyb længsel efter at skabe en logisk, sammenhængende og enkel forklaring på livmysteriet. Jeg følte mig draget af det åndelige og mærkede et brændende ønske om at inspirere andre med min opfattelse af livets naturlige genialitet og kærlighed.


Dengang manglede jeg dog det nødvendige overblik, hvilket motiverede mig til dybdegående spirituelle og åndsvidenskabelige studier. Personligt var jeg samtidig drevet af et ønske om at skabe en topkarriere. Min kærlige far, en anerkendt topleder, blev som mit store forbillede slået til ridder af Dannebrog og modtog ridderkorset af Dronning Margrethe, året før hans tidlige bortgang.


Jeg var dengang 22 år, og havde et stærkt positivt syn på livet. Jeg så mig selv som enestående, men var uvidende om, at jeg dybt inde altid havde kæmpet med usikkerhed og lavt selvværd. Jeg kompenserede blot ved konstant at stræbe efter at være 'den bedste', en tendens der fortsatte gennem hele min studietid.

Efter universitetet søgte jeg ét job, drømmejobbet, som forretnings- og managementkonsulent hos en betydelig nordisk konsulentvirksomhed. I løbet af 8 år arbejdede jeg som konsulent for adskillige store og mellemstore organisationer, herunder Grundfos, Nets, DTU og Scandlines, hvor mine primære opgaver var at optimere processer, undervise og fremme personlig trivsel. Her opdagede jeg min evne til og glæde ved at arbejde dybdegående med mennesker, men samtidig følte jeg en central mangel i mit liv. Dette førte til en betydningsfuld erkendelse i mine trediveere, hvor jeg på få år vendte mit liv fuldstændigt på hovedet. Jeg valgte at forlade karrierevejen, tilegnede mig flere nye uddannelser og vendte tilbage til mit sande livsformål - kærlighedsvejen.


I dag har jeg transformeret mit liv og mine udfordringer med selvværd. Jeg er en stolt far til en fantastisk pige og har skabt et berigende liv sammen med Maria, hvor vi sammen arbejder med vores fælles livsformål (Instant Evolution). Siden 2014 har jeg drevet egen virksomhed, og jeg anvender nu mine mere end 20 års erfaring inden for udvikling, ledelse og transformation som en solid baggrund i mit arbejde med mennesker. Her forener jeg mine brede kompetencer inden for ledelse, informatik, erhvervspsykologi, energipsykologi, psykosyntese, verdenstjeneste, livstransformation, coaching, NLP og soulflow. Min tilgang omfatter også en dyb forståelse af, hvordan du implementerer forbindelsen mellem kvantefysik, åndsvidenskab og spiritualitet i praktisk livstransformation i din dagligdag.


Jeg har valgt at afvige fra en konventionel psykoterapeutisk tilgang, da mine uddannelser og erfaringer har overbevist mig om, at livstransformation bedst opnås gennem en holistisk tilgang med et særligt fokus. Dette fokus inkluderer specifikke trin og discipliner, som jeg ikke har fundet i de traditionelle psykoterapeutiske skoler. De unikke metoder, jeg har udviklet i samarbejde med Maria Hjelmborg, hviler derfor på et solidt psykologisk fundament, Psykosyntesen, udviklet af den italienske psykiater og professor Roberto Assagioli. Dette kombinerer vi med vores øvrige uddannelsesmæssige baggrunde, mangeårige erfaringer og personlige intuitive indsigter.


Ved at undlade at binde os til en konventionel terapeutisk tilgang kan vi tilbyde et unikt transformationsredskab, der i en tilgang 'indefra og ud' forener det bedste vi kender fra ledelse, psykologi og åndsvidenskab. Resultatet er en effektiv vej til livstransformation, hvor du lærer at samarbejde med din sjæl, dit bevidste selv og dine delpersonligheder (underbevidste reaktionsmønstre). Dette skaber dyb personlig, spirituel og praktisk livstransformation, der hjælper dig med at opfylde dine inderste ønsker.

Uddannelsesmæssig baggrund

 • Cand.merc Strategi & Ledelse (Aarhus Universitet)
 • HD Informatik (Aarhus Universitet)
 • Erhvervspsykologi (eksamineret ved Probana)
 • Coaching Management (eksamineret ved Ørsted Udvikling & Ledelse)
 • NLP Practitioner (certificeret ved RM Academy)
 • Verdenstjeneruddannelsen - uddannelse som formidler af hjertets essens og visdom (ved Den Gyldne Cirkel)
 • Solprogram - udannelse i lysarbejde (ved Den Gyldne Cirkel)
 • Life Transformation Program (ved Hippocrates Health Institute, Florida)
 • Energipsykologi - uddannelse som essensvejleder: udvikling af kernetalenter og sjælsformål baseret på psykosyntesenm.fl. (certificeret ved Kenneth Sørensen & Søren Hauge)
 • Soul Flow - uddannelse som soulflow guide: forening af sjæl, personlighed og det underbevidste, baseret på psykosyntesen m.fl. (certificeret ved Kenneth Sørensen & Søren Hauge)
 • Matematisk studentereksamen (Marselisborg Gymnasium, Århus)

Maria Hjelmborg

Jeg er født i 1979 og mit engagement i udviklingen af sjælen på jorden starter som 12-årig, da min far introducerer mig til bøger om reinkarnation, kvantefysik og de klassiske Rider Wait Tarotkort.


Min internationalt anerkendte astrolog-onkel og tante, Johan Hjelmborg & Louise Kirsebom, der indførte øjebliksastrologien og dens skole i Danmark, udarbejdede samtidig mit horoskop. Et sprog, min sjæl intuitivt forstod.


Herefter har jeg haft en tosporet karriere, der begynder med at jeg som 20-årig starter egen virksomhed. I det ene spor som åndelig og astrologisk mentor. I det andet med 6 år som tv-journalist, 6 år som international model (Miss Danmark i 1999), 15 år som sangskriver og vokalproducer, og 20 år med eget internationale tøjbrand, Rainbowland, bl.a. i samarbejde med Nippon, Japans 19. største virksomhed.

Gennem hele mit liv har jeg dedikeret mig til at arbejde med mennesker og livstransformation. Dette engagement inkluderer, at jeg ved siden af mit selvstændige virke også i sammenlagt 3,5 år har arbejdet pædagogisk som omsorgsmedhjælper for folk med aspberger, autisme og anden udviklingshæmning samt haft en rolle som arbejdsmiljørepræsentant og projektleder for en kommunal ledelsesstrategi ved navn "Sig det højt", der faciliterede organisatorisk transformation indefra og ud.


I dag, efter utallige dybe og udfordrende transformationer baseret på mine livsoplevelser og livserfaringer, anerkender jeg kærligheden som den bærende kraft bag alt. Ved at påtage mig fuldt ansvar for alt, hvad der sker i mit liv, og med den klare erkendelse af, at den ydre virkelighed fuldt ud afspejler den indre, har jeg formet et liv i harmoni med mit livsformål, og derved også med min livspartner. Det er et liv i fuld tillid og dialog med mit højere selv og mit åndelige guidanceteam, hvorfra jeg konstant modtager indsigt i meningen med hverdagens udfordringer.


Min daglige anvendelse af transformationsredskabet MANUS-modellen, udviklet af Nicolai Schriver og mig selv baseret på vores samlede ekspertise og erfaringer, er en central del af min tilgang. Som kvante-astrolog kombinerer jeg astrologien med vores metoder, hvilket resulterer i et transformationsredskab, der giver forståele for livets begivenheder, og styrker evnen til at guide tungtlastede og afsporede dele af ens selv, trygt hjem til den inderste kærlige essens og kerne.


Vi har planer om at introducere vores Instant Evolution-tilgang til uddannelsesinstitutioner og organisationer. Med mine færdigheder i syv sprog på et mere eller mindre flydende niveau, er det også vores intention at udbrede transformationsredskabet til hele verden. Det afgørende gennembrud for vores redskab har været at formidle åndelig indsigt på en praktisk anvendelig måde, så du kan omsætte din indsigt til en transformation af dit liv, og skabe den virkelighed du inderst inde venter på.

Uddannelsesmæssig baggrund

 • Spansk, formidling og historie (Syddansk Universitet)
 • Øjebliksastrologi og astrologisk grundskoling (Johan Hjelmborg og Louise Kirsebom)
 • Hellenistisk & electional astrologi (Chris Brennan, The astrology School, Kepler college Washington)
 • Evolutionær astrologi, pluto (Jeffrey Wolf Green, Phoenix Arizona)
 • Evolutionær astrologi (Jessica Dawn Bourke, Maurice Fernandez, Tom Lescher)
 • Heartfulness preceptor / meditationstræner (Sahaj Marg, Kanha, Hyderabad Indien)
 • Relationer som spejl, Krishna Murti teachings (Krishna Murti Centeret Californien)
 • Japanske studier - Nihongo (Sendagaya japanese institute i Tokyo)
 • Egne studier og erfaringer indenfor psykosyntese, energipsykologi og soulflow.
 • Øvrige kurser og studier: DNA-aktivering, Feng Shui, akupressur, BDS (Body Self Development), Ayur Veda, Yoga / Hatha Yoga, Alexanderteknik, numerologi, Jung, sprogstudier.
 • Matematisk studentereksamen (Esbjerg Statsskole)

VIL DU HAVE EN LIVSTRANSFORMERENDE SAMTALE MED OS?

SÅ TRYK NEDENFOR FOR AT LÆSE MERE OM DEN.